De juiste weg naar een gezond en energiek lichaam

Partners & referenties

Wat zeggen de mensen over DTH.

• Paparazzi Model Management
http://www.paparazzimodels.com
Een exclusief model agency die hoofdzakelijk de focus legt op de high fashion markt.

DTH begeleidt een groot aantal modellen van Paparazzi Model Management bij het behalen en behouden van de gewenste maten op een gezonde en toepasbare manier.

• Fourteen model agency
https://www.fourteenmodelmanagement.com
Een model agency dat zich richt op de internationale top segment mode.

DTH begeleidt modellen van Fourteen Model Management bij het behalen en behouden van de gewenste maten op een gezonde en toepasbare manier.

• Tulip Models
https://www.tulipmodels.nl 
Een model agency dat zich richt op zowel de internationale high fashion- als de commerciële markt.

DTH begeleidt modellen van Tulip Models bij het behalen en behouden van de gewenste maten op een gezonde en toepasbare manier.

• De Nationale Balletacademie
https://www.atd.ahk.nl/opleidingen-dans/nationale-balletacademie/

DTH helpt jonge dansers en danseressen van De Nationale Balletacademie bij het optimaliseren van hun voedingspatroon om het maximale uit hun lichaam te halen en optimaal te kunnen presteren.


• European School of Ballet
https://schoolofballet.eu 

DTH helpt nationale en internationale dansers en danseressen van European School of Ballet bij het optimaliseren van hun voedingspatroon om het maximale uit hun lichaam te halen en optimaal te kunnen presteren.

• Healthy Woman
https://healthywoman.nl  
Ontwikkelt producten waarmee werkende vrouwen in alle leeftijdscategorieën zowel fysiek als mentaal sterk worden én blijven.

DTH heeft het voedingsbegeleiding-programma voor deze vrouwen ontwikkeld. Tegenwoordig maken hier meerdere diëtisten en honderden vrouwen in Nederland al met succes gebruik van.

• The Bootcampclub
http://www.thebootcampclub.nl
Aanbieder van bootcamp trainingen aan particulieren en zakelijke klanten in Nederland.

DTH verzorgt voedingsworkshops aan zowel particuliere als zakelijke klanten en geeft daarnaast individuele voedingsbegeleiding aan leden.

• GGD Amsterdam
http://www.gezond.amsterdam.nl
Gezondheidswebsite Amsterdam

DTH verzorgt voor de GGD de cursus Gezond Kopen Gezond Koken. Hierbij maken mensen op een toegankelijke manier kennis met de basis van gezonde voeding en hoe ze dit op een gemakkelijke en betaalbare manier toepasbaar kunnen maken in de praktijk.

• ROC-TOP
http://www.roctop.nl 
ROC TOP biedt uitdagend kleinschalig mbo-onderwijs dat studenten goed voorbereidt op het bedrijfsleven of een vervolgstudie.

DTH verzorgt hier voedingslessen voor de studenten.

• HealthCity
http://www.healthcity.nl

DTH schrijft gezonde weekmenu’s voor leden en niet-leden om hen op een gemakkelijke manier gedurende een bepaalde periode kennis te laten maken met hoe lekker en gemakkelijk gezonde voeding is en hoe goed je je hiermee kunt voelen, al binnen enkele.

• AmstelFysio
http://www.amstelfysio.nl 
Praktijk voor fysiotherapie, een lab voor VO2 Max testen, metabolismemetingen en een plek om aan je hardlooptechniek te werken.

DTH en AmstelFysio werken nauw samen bij de begeleiding van o.a. sporters.

Persoonlijke verhalen:

  Rianne van Rompaey (fotomodel)


     Ik kwam bij Dafna terecht omdat ik net iets te groot was om als model te werken en niet zo goed wist wat ik daaraan kon doen. Ik dacht dat ik wel wat wist over voeding, maar dat bleek flink tegen te vallen. Vanaf de eerste keer dat we elkaar spraken vond ik ons contact heel prettig. We namen door wat ik op een dag at en keken samen waar we verandering in konden brengen.

  Dafna is heel precies in haar werkwijze, waardoor ik ontzettend veel heb geleerd over voeding en dosering. Ik kwam er achter hoeveel onzin er eigenlijk op het internet staat over voeding en diëtiek en dat je niet alles moet geloven wat je leest. Binnen de kortste tijd had ik de juiste maten behaald. We zijn nu 2 jaar verder en ik heb nooit meer problemen met mijn maten gehad.

  Ze heeft me een nieuwe leefstijl aangeleerd waar ik nog dagelijks profijt van heb. En als ik twijfel over een product of ergens iets geks lees, kan ik haar altijd nog een mailtje sturen en krijg ik meteen bericht terug. Ik ben heel blij dat ik dit samen met Dafna heb kunnen doen en zo een mooie basis heb gelegd voor mijn carrière.

  Ik raad het elk model, en elk mens, aan om bij Dafna langs te gaan, het is een masterclass in gezond leven,en daarna wil je nooit meer terug.

  Jose Molenaar (fotomodel)


     Dafna heeft mij op zowel persoonlijk als op werkgebied naar het hoogste niveau weten te tillen. Als model is het soms heel lastig de perfecte maten te halen en te behouden. En dat is mentaal soms enorm lastig, maar door Dafna haar positieve houding en enthousiasme voor heerlijk gezond eten is het echt een stuk makkelijker.

  Door Dafna ben ik er achter gekomen dat gezond eten niet alleen super makkelijk kan zijn, maar ook heel lekker. Het is even een switch, maar zodra je begint wil je nooit meer terug. En heel stiekem was het ook altijd heel gezellig gewoon even langs te gaan, om even je hart te luchten en struggles te delen met iemand die het begrijpt.

  Haar persoonlijk op maat gemaakte advies hebben mij de tools gegeven om er een enorm fijne lifestyle op na te houden, en daarvoor ben ik haar altijd nog heel dankbaar. En het gaat niet alleen om de juiste voeding, een positieve mindset is ook echt heel belangrijk, je goed voelen met wie je bent en wat je eet!!

  Ik raad Dafna aan echt iedereen aan, het is een groot cadeau voor jezelf, en voor anderen want Dafna stuurt nog steeds elke week een heerlijke recept door die je lekker voor al je eetgasten kunt maken! Dafna heeft mijn zelfvertrouwen echt naar een nieuw niveau getild, en dat is onbetaalbaar.

  Famke Verhagen (fotomodel & darmklachten)


     Ik ben Famke van Hagen 19 jaar oud. Ik ben model bij paparazzi Models Amsterdam. Ik wilde heel graag fulltime als model aan de slag alleen was dit niet mogelijk door dat ik niet de juiste maten had.

  Ik besloot om met de hulp van Dafna an mijn maten te gaan werken. In het eerste gesprek vertelde ik Dafna dat ik altijd enorm veel darmklachten gehad en Dafna wilde me daar ook vanaf helpen. Ik ben bij behoorlijk wat dokters geweest die mij niet van mijn darmklachten konden afhelpen. Gelukkig heeft Dafna stap voor stap met mij gezocht naar een voedingspatroon waarmee ik uiteindelijk een buikpijnvrij leven kan leiden!

  De begeleiding is heel erg goed verlopen en Dafna is altijd super betrokken geweest. Elke keer kreeg ik weer nieuwe tips en receptjes mee naar huis. Na alle begeleiding bij Dafna zit ik nu voor 3 maanden in het buitenland voor modellenwerk!

  Ik heb de juiste maten behaald en ik weet nu dankzij Dafna precies welk eten ik moet vermijden om geen buikpijn meer te hebben. Ik ben zo blij met alle hulp van Dafna! Zonder haar had ik mijn doelen niet behaald. Dankjewel!

  R. Besancon


     Afgelopen jaar heb ik bij Dafna een cursus gevolgd. Ik was altijd al geïnteresseerd in hoe eten je leven kan beïnvloeden. Of dit nu het bakken van het lekkerste broodje was of het effect van bepaald eten op je functioneren. Dit laatste heeft mij sinds een aantal jaar behoorlijk beziggehouden.

  Toen ik veel ging sporten, werd de invloed van wat ik at ineens heel wezenlijk. En hoewel ik dacht dat ik veel van voeding wist, maakte ik continu verkeerde keuzes waardoor ik me tijdens het sporten niet goed voelde en daarna vooral moe en lusteloos was. Mijn honger naar kennis op dit gebied groeide en toen Dafna me over de cursus vertelde, leek het me zo toepasbaar en vooral heel leuk.

  Ik denk dat ik in een korte tijd nog nooit zoveel geleerd heb en het leuke is dat ik merk dat ik al die kennis paraat heb en alles kan onderbouwen wat ik zeg. Dit was naar mijn idee ook de opzet van de cursus. Een solide basis leggen van waaruit je steeds meer eigen kunt maken. Regelmatig vallen er bij mij meer puzzelstukjes op z’n plaats en elke dag ben ik blij dat ik de cursus heb gevolgd.

Kwaliteitsregister Paramedici
Nederlandse vereniging van dietisten
Vereniging sportdietiek Nederland
FODMAp Dietist