De juiste weg naar een gezond en energiek lichaam

Voedingsbegeleiding

Je kunt bij Diet Training and Health terecht met onderstaande hulpvragen.

Overgewicht of ondergewicht
Heb je enkele of meerdere kilo’s teveel en wordt het nu echt eens tijd hier definitief mee af te rekenen? Of loop je juist met het tegenovergestelde probleem en moet je flink wat kilo’s bijkomen? Wacht niet met contact opnemen, want elke dag dat je langer wacht is weer een fijne, gezonde en energieke dag minder.Eetproblematiek en/of eetstoornissen
Eten is heel persoonlijk, het kan zo ver gaan dat het zelfs je identiteit wordt. Dat je je koste wat kost aan een streng regime houdt. Of het nu eetbuien zijn, niet eten, jojo’en, braken of overmatig gezond eten. Levert je eetpatroon je veel stress op? Neem ook dan contact op, want ook jij kunt leren om op een ontspannen manier met eten om te gaan. In samenwerking met de nodige andere disciplines zoals coaches, psychologen, ervaren sportinstructeurs en body & mind trainers kan ook jij zorgeloos genieten.

Voeding voor fotomodellen 
Modellenwerk en de juiste maten behalen en behouden is voor velen een lastig punt. Hoe behaal je de gewenste maten op een gezonde manier? Hoe behoud je deze? En heb je de juiste maten, kom je dan wel aan alle nodige voedingsstoffen met jouw huidige voeding? Werken als model is niet anders dan dat van een topsporter en vereist niet alleen optimale maten, maar ook een krachtig en energiek lichaam, dat het aan alle kanten straalt.

Voeding bij amateur- en topsport
Ben jij een gemiddelde of fanatieke sporter? Of is sporten je beroep? Dan weet je waarschijnlijk als geen ander wat de winst is die je kunt maken met de juiste voeding, de juiste dosering en de juiste timing. Bots je hier toch mee of wil je jouw voeding beter afstemmen op jouw trainingen en wedstrijden dan kun je met enkele sessies bij DTH echt het verschil maken.

Voeding bij maag- en/of darmklachten (IBS/PDS)
Heb jij sinds kort of al lange tijd last van je maag en/of je darmen? Heb je regelmatig last van één of meer van de volgende symptomen: een opgeblazen gevoel, krampen, obstipatie, diarree of een combinatie hiervan, braken, verminderde eetlust, misselijkheid? Heb je het regelmatig koud, voel je je neerslachtig, heb je hooikoorts, eczeem en ga zo maar door? Blijf hier niet mee rondlopen. In de meeste gevallen kan dit heel goed verholpen worden.

Dieet- en voedingsadvies bij:
Voedselovergevoeligheid en/of allergieën
Volwaardig vegetarisch of veganistisch voedingspatroon
Zwangerschap- en lactatie
Diabetes Mellitus type 2
Verhoogd cholesterol
Verhoogde bloeddruk
Hormonale disbalans

Mocht ik toch geen antwoord hebben op jouw hulpvraag dan kan ik je zeker doorverwijzen naar een collega met de nodige specialisatie.

Afspraak maken

DTH – Diet Training & Health

DTH afspraak maken

Dafna Tsadok-Hai, diëtist

  06-42205850
  info@diettrainingandhealth.nl

Diet Training & Health is op onderstaand
adres te bezoeken:

• Amstel 62, 1017 AC, Amsterdam
(2 deuren links van De Kleine Komedie)


Volg mij op mijn Instagram Schrijf je via deze link in en ontvang wekelijks een gezond, gemakkelijk en inspirerend recept

Kwaliteitsregister Paramedici
Nederlandse vereniging van dietisten
Vereniging sportdietiek Nederland
FODMAp Dietist