De juiste weg naar een gezond en energiek lichaam

Werkwijze

Goed eten is voor iedereen anders.

Daarom is een voedingsadvies van DTH altijd persoonsgebonden en gericht op jouw situatie. Hoe werkt het?

De ‘spelregels’
Om een gezond voedingspatroon na te kunnen leven stap je het Diet Trainng & Health traject in. Dat ziet er als volgt uit:

Diet
Geen strenge diëten! Het gaat hier om een goed en vooral voor jou toepasbaar voedingspatroon. Met alle nodige voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden. Hoe je leven er ook uitziet, gestructureerd of niet, rustig of heel druk. Ook jij kunt dit voor elkaar krijgen, daar ben ik van overtuigd!Training
Samen gaan we jouw huidige situatie in kaart brengen en stellen we dit gezonde en goed toepasbaar nieuwe voedingspatroon op. Ik zal je hier stap voor stap in ‘trainen’ en coachen. Mijn doel is om jou expert te maken van jouw eigen lichaam om je zo snel mogelijk en geheel zelfstandig los te kunnen laten. Wetende dat je het vanaf dan alleen kunt en je een goede gezondheid weet vast te houden.

Health
Jij kunt het vanaf hier volledig zelf. Je voelt je goed, je hebt een goede conditie en kunt op de juiste momenten pieken. Je nachtrust is goed, je hebt geen last meer van darm- of andere lichamelijke klachten meer, je streefgewicht behaald, je kunt op topniveau presteren en geniet daarbij volop van lekker eten. Je doel is behaald!

Afspraak maken

DTH – Diet Training & Health

DTH afspraak maken

Dafna Tsadok-Hai, diëtist

  06-42205850
  info@diettrainingandhealth.nl

Diet Training & Health is op onderstaand
adres te bezoeken:

• Amstel 62, 1017 AC, Amsterdam
(2 deuren links van De Kleine Komedie)


Volg mij op mijn Instagram Schrijf je via deze link in en ontvang wekelijks een gezond, gemakkelijk en inspirerend recept

Kwaliteitsregister Paramedici
Nederlandse vereniging van dietisten
Vereniging sportdietiek Nederland
FODMAp Dietist